İnegöl TSO, Garanti Bankası ile kredi protokolü imzaladı

Garanti Bankası İnegöl Şubesi ve Çarşı Şubesi’ne başvuran İTSO üyeleri Ticari ve Gayri Nakdi Ticari Kredilerde özel avantajlardan yararlanacak.

Abone ol

BURSA (DÜNYA) - İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Garanti Bankası arasında kredi protokolü imzalandı. Protokole göre, Garanti Bankası İnegöl Şubesi ve Çarşı Şubesi’ne başvuran İTSO üyeleri Ticari ve Gayri Nakdi Ticari Kredilerde özel avantajlardan yararlanacak. Ayrıca İTSO üyesi kadın girişimcilere de 60 aya kadar vadeli kredi verilecek.

Kredi protokolü imza töreninde konuşan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, üyelerinin finans konusunda sıkıntıya düşmemeleri için zaman zaman bankalarla protokoller imzaladıklarını söyledi. İmzaladıkları protokol ile kredinin banka tarafından verileceğini vurgulayan Anıl, "Odamız üyesi olan firmalara banka tarafından daha uygun ödeme kolaylıkları sağlanmış oldu. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. Protokolde kadın girişimciler için de ayrı bir madde bulunduğuna vurgu yapan Anıl, "Kadınlarımızın iş hayatının içinde olmaları çok önemli. Son yıllarda devletimiz tarafından kadın girişimcilere özel bazı avantajlar sağlanıyor. Benzer avantajların bankalar ve finans kuruluşları tarafından sağlanmasını olumlu buluyoruz" ifadesini kullandı. 

Garanti Bankası İnegöl Şube Müdürü Recep Kayrak da ekonomik başarıları ile dikkat çeken İnegöl’e katkı yapmak için ellerinden geleni yapmaya özen gösterdiklerini belirtti. Kayrak, İTSO ile imzalanan protokol sonrasında avantajlı kredi olanaklarından yararlanmak isteyenlerin oda üyelik belgeleri ile İnegöl’deki şubelere başvurmaları hakinde kendilerine uygun koşullarda finans desteği verileceğini anlattı. 

Narin'in soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme Erdoğan'dan 12 Eylül darbesi mesajı TMO hububat satışlarına başladı Borsa günü yükselişle tamamladı Altının kilogram fiyatı 2 milyon 795 bin lira oldu