'Doğal gaza kolay abonelik'

Enerya, doğal gaz aboneliğinde Konya’ya özel bir kampanya başlattı. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanyada Konyalılar kredi kartıyla abonelik bedelini 6 taksitle, güvence bedelini ise 3 taksitle ödeyebilecekler

Abone ol

KONYA- Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya Enerji A.Ş, Türkiye’nin 2. en yaygın gaz dağıtım ve toptan satış firmasıdır. Enerya, Konya’da kış öncesi doğal gaz abone ve güvence bedellerinde taksit kampanyası başlattı. 

Yaklaşık 360 bin aboneye hizmet verdiklerini söyleyen Enerya Konya Bölge Müdürü Arif Kösen, “Konyalılar için özel bir kampanya düzenledik. Bu kampanya ile ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazı, en uygun ödeme koşullarıyla Konyalılarla buluşturuyoruz. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanyada Konyalılar kredi kartıyla abonelik bedelini 6 taksitle, güvence bedelini ise 3 taksitle ödeyebilecekler ” diye konuştu.

Konyalıların çağdaş, ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gaz kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarına hızla devam ettiğini söyleyen Kösen, şunları söyledi: “Konya’nın yüzde 80’inde doğal gaz hattı bağlantılarını tamamladık. Yeni yatırım bölgeleri olarak belirlenen Akşehir, Ilgın, Kadınhan’ı da doğal gazla buluşturuyoruz. Konya’da 2003-2004 yılında başlayan yatırımlar 2015 sonu itibariyle 166 milyon TL’ye ulaştı. 2016 yılı sonunda Konya’daki yatırımlarımız 200 milyon TL’yi aşacak.”

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 795 bin liraya yükseldi Meta'dan Narin soruşturması ile ilgili Whatsapp açıklaması İzmir'i sağanak vurdu: Yol çöktü, bazı araçlar denize sürüklendi Pezeşkiyan, ilk yurtdışı ziyareti için Irak’a gitti Gazze'de İsrail helikopteri düştü: 2 asker öldü, 7 asker yaralandı