Diyarbakır OSB ikinci kez 'Abdulkadir Karavil' dedi

Katılımın yüzde 95'ler civarında olduğu seçimde iki liste yarıştı.

Abone ol

MAHİR SOLMAZ

DİYARBAKIR - İki listenin yarıştığı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ikinci kez Abdulkadir Karavil seçildi.

İki yılda bir gerçekleştirilen Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet seçimi önceki gün müdürlük konferans salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüzde 95'ler civarında olduğu seçimde iki liste yarıştı. Divan başkanlığını Abdurahman Aslan'ın, katip üyeliklerini ise Muhittin Bal ve Murat İnci'nin yaptığı seçimde Abdulkadir Karavil ve Tahsin Ulu'nun listeleri yarıştı. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Burç Baysal gibi isimlerin de katıldığı seçimde 295 üyenin 279'u oy kullandı. Kullanılan oyların 188'ini Abdulkadir Karavil alırken sandıktan 90 oy ise Tahsin Ulu için çıktı. Bir oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonrası konuşma yapan Abdulkadir Karavil “Seçimin kaybedeni yok. Biz bir aileyiz. Geçmiş iki yılda olduğu gibi bundan sonrada tüm arkadaşlarımızla hep beraber OSB'mizin istediğimiz noktaya gelmesi için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti yapılan seçim sonucunda şu isimlerden oluştu:

Abdulkadir Karavil, Aziz Gölcük, Fadıl Oğurlu, Devrim Türk, Yüksel Kaya, Rıdvan Azarkan ve Abdulkadir Kurt.

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 795 bin lira oldu Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti Beklentiler altının ateşini yükseltti: Ons altında yeni rekor Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek entübe edildi Gelir ve kurum geçici vergi beyannameleri için yarın son gün