Dayplast, Avrupa ve Afrika pazarlarını hedefliyor

Dayplast Ambalaj ve Plastik Genel Müdürü İyigün, “İç pazardaki müşterilerimize daha çok direk temas ve satışta bulunarak ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Avrupa ve Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Abone ol

ARZU BAĞCI

KAYSERİ - Plastik sektöründe faaliyet gösteren Dayplast Ambalaj ve Plastik, Avrupa ve Afrika ülkelerine ihracat yapmayı planlıyor. Firma ayrıca makine parkurunu genişleterek ve nitelikli ürün üreterek, satış payını artırmaya odaklandı. 

Baskılı ve baskısız ambalaj naylonları, palet örtüsü, shrink filmler, endüstriyel torbalar, koli bandı gibi ambalaj malzemeleri üreten Dayplast, aynı zamanda Serra Sünger’in Orta Anadolu bölge bayisi olarak hizmet veriyor. İç pazarda yalıtım, inşaat, mobilya, gıda gibi kapasiteli firmalarla çalıştıklarını bildiren Dayplast Ambalaj ve Plastik Genel Müdürü Enver Hakan İyigün, “İç pazardaki müşterilerimize daha çok direk temas ve satışta bulunarak ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Avrupa ve Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Kayseri’de Demirciler Sitesi’nde üretimlerine devam ettiklerini söyleyen Enver Hakan İyigün, 2014 yılı itibarıyla faaliyet gösterdiklerini dile getirdi. İyigün, “Biz 20 yıldır plastik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Yeni bir yapılanmaya girerek, 2014 yılında Dayplast’ı kurduk. Makine parkımızı genişleterek, piyasa eksiklerine cevap vermeyi ve nitelikleri ürünler üretmeyi hedefl iyoruz. Baskılı ve baskısız ambalaj naylonları, palet örtüsü, shrink filmler, endüstriyel torbalar, koli bandı gibi ürün çeşitlerimiz var. Sektörün önde gelen iki firması ile birlikte anlaşma imzaladık” açıklamasında bulundu. 

Ürün gamlarını genişleteceklerini dile getiren Enver Hakan İyigün, “Bünyemize yakın zamanda streech hood ve continue hatlarda verim artışı sağlayan ürünler ekledik. Nitelikli ve katma değerli ürünler üretebilen makinelerle çalışıyoruz. Bu sektörde uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimizden dolayı tüketici ihtiyaçlarını biliyoruz. Firmalara ürün satışından çok teknik destek ve çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz. 10 kişi ile üretim yapıyoruz. Bu sayıyı artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandı MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemin törenine ilişkin açıklama Öldürülen Narin Güran'ın ağabeyi konuştu İstanbul'a kar yağacak mı? Uzmanı açıkladı Trabzonspor-Beşiktaş derbisi için seyirci kararı