Ramazan'da hem oruç tutup, hem de 'Fit' görünmek mümkün

Diyetisyen ve Beslenme Koçları Serra Yücel ve Gülden Cömert önderliğinde başlatılan Fastfiit Yöntemi yepyeni bir beslenme koçluğu programı. 21 gün süren ve bu sürenin sonunda katılımcılar hem oruç tutup hem fit bir görüntü yakalayabilecekler.

Abone ol

Yepyeni bir diyet programı, Fastfiit!

21 gün boyunca sağlıklı menülerin adrese teslim edildiği Fastfiit yöntemi fazla kilolarla savaşmanın en etkili ve hızlı yolu.  Diyetisyen ve Beslenme Koçları Gülden Cömert ve Serra Yücel ile program süresince sıkı takipte oluyorsunuz ve destekleri her an sizinle. Yaşam tarzınıza, işinize ve günlük temponuza, alışkanlıklarınıza ve tamamen size uygun hazırlanmış beslenme programları ile yaşamınızı kolaylaştıran Fastfiit ile fit olmak sandığınızdan daha kolay gerçekleşiyor.

Bireysel ve Grup katılımı mümkün
Programa grup olarak ya da bireysel katılmak da mümkün. Haftada bir gün yapılacak görüşmelerde diyetisyenler tarafından detaylı analizleriniz yapılıyor ve listeleriniz belirleniyor. Sıkı bir takiple başlatılan programda 21 gün boyunca günlük menüleriniz adresinize teslim ediliyor.
Fastfiit Yöntemi'ne istanbul dışından hatta dünyanın neresinde olursanız olun online olarak katılmak mümkün, Fastfiit ekibi uzak da olsanız özel bir programla yanınızda.


www.fastfiit.com
www.facebook.com/FastFiit
instagram: fastfiit

Borsa günü düşüşle tamamladı THY'nin uçağı türbülansa girdi: 6 kişi yaralandı! ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta düştü İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu Fransa'nın yeni başbakanı belli oldu