Genç protezciler sempozyumda buluştu

Ortopedik Protez Ortezciler Derneği (OPODER) gençlik kolu GENÇ OPODER in düzenlediği II. Ortopedik Protez Ortez Öğrenci Sempozyumu gerçekleştirildi.

Abone ol

Ortopedik Protez Ortezciler Derneği (OPODER) gençlik kolu GENÇ OPODER in düzenlediği II. Ortopedik Protez Ortez Öğrenci Sempozyumu Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü konferans salonunda, 25 okulun Ortopedik Protez Ortez bölümünden 480 öğrencinin katılımı ile  gerçekleşti.

Sektörde faaliyet gösteren ithalatçı ve imalatçı firmaların standları ile renklenen sempozyum hem eğlence hem de bilimsel olarak gençler tarafından taktir topladı.

Uygulamalı ortez ve protez eğitimlerinin de olduğu sempozyumda, kadın, hasta ve öğrenci gözüyle protez ortez mesleği konuşuldu ve konuşmacılar izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. OPODER Başkanı Sabri Şahin'in üniversiteler arası futbol turnuvası ve fotoğraf yarışması birincilerine madalyalarını takdim etmesinden sonra sempozyum Umut Fidan ve orkestrası tarafından verilen muhteşem konser ile son buldu. 

Dilruba Kayserilioğlu'na yeni dava! İşgücü Uyum Programı'na başvurular başladı Türkiye ve Mısır arasında ortak bildiri imzalandı GS Osimhen transferini resmen duyurdu Borsa günü düşüşle tamamladı