Tangolar ve kantolar sanat severlerle buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu'nca 'Türk Tangoları ve Kantoları Konseri' gerçekleştirildi. Topluluk binasının bahçesinde yapılan etkinlikte, sanat yönetmeni Yıldıray Öztürk yönetiminde 15 eser seslendirildi.  

AA | Abone ol

Topluluk sanatçıları, 'Dinle sevgili dinle', 'Hatırla sevgili' ve 'Ben solmuş bir yaprak' gibi eserleri koro ve solo performanslarla sanatseverlerin beğenisine sundu. Konserde dansçıların şarkılar eşliğinde gerçekleştirdiği tango ve vals gösterileri beğeniyle izlendi.

Topluluk Müdürü Gökçe Bahar Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılın ilk bahçe konserini vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Konsere yoğun ilgi olduğunu belirten Ercan, "Güzel havaya uygun olarak tango ve kantolarla başlamak istedik" dedi.

Hamas, Tel Aviv'e M-90 füzesi ile saldırdı İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı Avrupa turnuvaları bitti doluluklar en az % 80’e çıkar Kendinden renkli pamukla kullanılan suyu yüzde 30 azalttı Sanayicinin nefes almaya ihtiyacı var