Sinema Akademisi öğrencilerinin filmleri seyirciyle buluştu

80 öğrencinin Sultangazi Belediyesi Sinema Akademisi'nde eğitim aldıktan sonra hazırladığı 6 kısa filmin gala gösterimi, Sultangazi Etkinlik Salonu'nda gerçekleşti.

AA | Abone ol

'360 Derece', 'İnsaf', 'Ekran', 'Açlık', 'Tabuttan Hikayeler' ve 'Sandığa Gömülen' filmlerinin gösterildiği galaya, Sultanbeyli Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ile sinema dünyasından birçok isim katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; "8 aydır eğitimlerimiz devam ediyor. Bu eğitimlerimizde 3 aşamada, alanında yetkin isimler eğitimler verdi. Öncelikle drama ve canlandırma konusunda, sonra da senaryo yazma konusunda dersler aldılar ki bunlar sinemanın en önemli aşamaları. Tabii ki bir de kamera arkası vardı. Sultangazi’yi, Sultan Şehir yapmak için gayret ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Senaryo yazarlığı, yönetmenlik ve oyunculuk olarak üç bölümden oluşan akademide Sinan Akcan, Atilla Ünsal, Yeşim Tonbaz, İlker Okumuş, Ömer Yıldırım, Şahin Öztürk, Kayhan Başoğlu ve Ali İlhan gibi isimler ders veriyor.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı