İzinsiz klip çeken Katy Perry'ye soruşturma

ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry hakkında, yeni klibini İspanya'da izinsiz çektiği gerekçesiyle ön soruşturma başlatıldı. İspanya hükümetinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, sanatçının yapım şirketinin, İbiza ve Formentera adalarında çekilen klip için 'koruma altındaki kumulu' kullanmak üzere gerekli izinleri almadığı ifade edildi.

AA | Abone ol

Katy Perry'nin 'Lifetimes' adlı şarkısının klibi, İspanya'daki İbiza ve Formentera adalarında çekildi. BBC'nin haberine göre, klibin, S'Espalmador adacığındaki koruma altındaki kumulda çekilmesi endişelere yol açtı.

Açıklamada, Perry'nin çekim yaptığı için değil, çekim için izin almaması sebebiyle konuya ilişkin ön soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Perry konuya ilişkin açıklama yapmadı.

Formentera'daki S'Espalmador adacığında ikamet eden kimse bulunmuyor. Adacıktaki koruma altındaki kumulda, izin alındığı takdirde tüm çekimlere izin veriliyor.

Borsa günü yükselişle tamamladı ABD'de işsizlik maaşı başvuruları beklentilere paralel arttı KKM'de gerileme sürüyor İstanbullular dikkat! Bazı duraklar hizmet veremeyecek BİM'e kırtasiye ürünleri ne zaman gelecek?