Devlet korumasındaki çocuklar 'Şair Evlenmesi' oyununu sahneledi

Erzurum'da devlet korumasındaki çocuklar, Şinasi'nin eseri olan 'Şair Evlenmesi' tiyatro oyununu sahneledi. Oyun öncesinde konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, çocukların her adımında yanında olacaklarını söyledi.

Abone ol

Erzurum Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Erzurum Devlet Tiyatrosu işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, koruma altındaki çocuklar, 'Sahnede Parlayan Küçük Yıldızlar Projesi' kapsamında sahne aldı.

Amacımız çocukların sanatsal yeteneklerini keşfetmek

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, söz aldığı etkinlikte söz aldı: "Bu özel projede korunma ve bakım altındaki 18 çocuğumuzun sanatsal yeteneklerini keşfetmelerini ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmalarını amaçlıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki çocuklarımıza sağlanan doğru fırsatlar ve desteklerle onların her türlü zorluğun üstesinden gelip, kendi potansiyellerini keşfetmeleri mümkündür. Oyunumuzda sahne alacak genç yeteneklerimiz yalnızca sanatsal becerilerini değil, aynı zamanda azim ve kararlılıklarını da göstereceklerdir. Bugün burada çocuklarımızın sanat aracılığıyla kendi hikayelerini anlattıkları yolculuğa şahitlik etmek, hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağıdır."

Organizasyonda Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu hazır bulundu.

Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti