52. İstanbul Müzik Festivali, Maria Joao Pires'i ağırladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından (İKSV) Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda dünyaca ünlü piyanist Maria Joao Pires'i konuk etti.

AA | Abone ol

Festival Strings Lucerne'ye Beethoven'ın piyano konçertosunda eşlik eden Maria Joao Pires, 8 yıl aradan sonra bir kez daha festivale konuk oldu. Yaklaşık 2.5 saat süren konserde Arthur Honegger'ın 'Pastorale d'ete, H 31' ile Ludwig van Beethoven'ın 3 numaralı 'Piyano Konçertosu' ve 'Pastoral Senfonisi' yorumlandı.

Festival programında 1 Haziran'da Khatia Buniatishvili, 2 Haziran'da Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Macar Ulusal Korosu, 3 Haziran'da ise Budapeşte Festival Orkestrası ve Francesco Piemontesi'nin konuk olacağı festival 12 Haziran'da sona erecek.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı