Gültepe: Milli iradenin üstünlüğünü hiçbir güç sarsamayacaktır

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe 15 Temmuzla ilgili değerlendirme yaptı.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Milletin birlik ve beraberli­ğine kasteden hain darbe girişimini ihracat ailesi olarak bir kez daha en güçlü şekilde kı­nıyoruz. Ayrıca rahmetle anıyor, gazilere de şükran duygularını iletiyorum.

Türkiye Cumhuriye­ti'nin demokrasiye olan bağlılığı ve milli iradenin üstünlüğü, hiç­bir güç tarafından sarsılamaya­caktır. 15 Temmuz, milletimizin bağımsızlığına ve demokrasiye olan inancının bir simgesi ola­rak hafızalarımızda daima can­lı kalacaktır.

Türkiye Cumhuri­yeti yeni yüzyılında üretmeye, ürettiğini ihraç etmeye, her ge­çen yıl küresel ekonomiden al­dığı payı artırarak, güçlü duruşu ile bu vatan uğruna şehadet şer­betini içen şehitlerimize borcu­nu ödeyecektir. Bugün itibarıyla tüm gençlerimiz enerjisini üret­mek için harcamalıdır.

ALES 2 başladı: Sınav ne zaman bitecek, kaç dakika sürecek? Bakan Yerlikaya duyurdu! Göz açtırılmadı Milli kürekçi Elis Özbay, Paris 2024'te çeyrek finale yükseldi TBMM Genel Kurulunda 3 uluslararası anlaşma kabul edildi Abbas, Türkiye'nin davetine karşılık vermemiş