İhracat fırsatı: Peru’ya hurma ihraç edecek üreticiler aranıyor!

Peru’dan dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’a ithalat ilanı bırakan bir firma, Türk üreticilerden hurma satın alacak.

Abone ol

Her gün sayısız ilanı kullanıcılarına sunan Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter, dünyanın birçok ülkesindeki ithalatçıların sesi olurken, ihracatçılara ise yeni imkanlar ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bugün kullanıcılarına verimli bir e-ihracat deneyimi sunan bu platforma Peru’dan bir ithalat talebi bırakıldı.

Bu kapsamda Peru gıda sektöründe faaliyet gösteren ithalatçı firma, şirketlerin global ölçekte ticaret yapmalarına olanak sağlayan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’da bir ilan yayınladı. Firma ilanında Türk üreticilerden hurma ithal edeceğini belirtti.

Peru’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Prof. Dr. Çisil Sohodol 'UNITAR Cifal İstanbul Direktörü' oldu Anadolu Üniversitesi duyurdu: Açık Öğretim'e büyük zam Yunanistan'dan bu kez 'Türkiye'yle diyalog' mesajı! Deprem uzmanı Ahmet Ercan ölümden döndü Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi