Avustralya’da dış ticaret ve danışmanlık şirketleri listesi

Kıta ülkesi olan Avustralya, dünyanın en büyük 25’inci ithalatçı ülkesi ve ekonomisidir. 290.1 milyar dolarlık ithalat yapan Avustralya’nın dünya ithalatından aldığı pay yüzde bir dolayındadır. Türkiye ise maalesef bu dev ülkenin pazarında ancak 30. sırada yer almaktadır.

Haber Merkezi | Abone ol

Avustralya ithalat pazarından pay almak isteyen Türk üreticilerinin bu pazara kolayca giriş yapabilmeleri için hazırlanan bu araştırma dosyasında, bu ülkede faaliyet gösteren onlarca dış ticaret danışmanlık firması, uluslararası ticaret firmaları gibi konusunda uzman şirketlerin listesine yer verilmiştir.

70 dolayında uluslararası ticaret ve iş geliştirme şirketinin;  firma isimleri, web adresleri, e-mail adresleri, telefon bilgileri yer almaktadır. Türkiye'nin en büyük B2B pazaryeri olan TurkishExporter'da standart üzeri bir üyeliğe sahipseniz, Avustralya pazarına ilişkin bu verileri almak için herhangi bir ekstra ödemenize gerek bulunmamaktadır.

Sektör, sektör Avustralya ithalatçı firmalar ve toptancılar listesi

-  Avustralya sanayi kimyasalları toptancısı firmalar,

-  Avustralya kumaş toptancıları ve ithalatı firmaları,

-  Kamyon yedek parça ithalatçıları, toptancı ve dağıtım şirketleri,

-  Avustralya ithalatçı firmalar listesi…

Avustralya’nın en çok ithalat yaptığı 10 ülke

77,2 milyar dolarla en çok Çin’den ürün ithalat yapan Avustralya sırasıyla; Amerika’dan 29,3 milyar dolar, Güney Kore’den 18,2 milyar dolar, Japonya’dan 16,9 milyar dolar, Singapur’dan ise 13,5 milyar dolarlık ithalat yapıyor. Bu ülkeleri ise sırasıyla; Malezya, Tayland, Almanya, Tayvan ve Hindistan izlemektedir. Türkiye’nin ise bu ülkeye ihracatı ise 895 milyon dolar payla 30. sıradadır

Avustralya dışında onlarca ülke ve yüzlerce sektörden ithalat firmaları, büyük toptancılar, online mağaza işletmeleri ve mağazalar zincirleri diğer tüm veriler Forie Databank adresinde bulabilirsiniz.

Türkiye'de Maymun Çiçeği görüldü mü? Açıklama geldi Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Japonya'da "deprem" alarmı: Başbakan Kişida, gezilerini iptal etti Altındağ'da köpek cesetleri... Belediye'den açıklama geldi