Yüzme Milli Takımı'na Turkcell desteği

Turkcell, Yüzme Milli Takımı'nın ana sponsoru oldu.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, Geleceğe Koşanlar Projesi kapsamında Yüzme Milli Takımı'na ana sponsor oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Yüzme Federasyonu ile başarılı bir işbirliği modeli oluşturularak, Yüzme Milli Takımı'nın ana sponsorluğu için anlaşma yapıldığı bildirildi.

Gerçekleştirilen ana sponsorluk kapsamında Turkcell, büyükler, gençler ve yıldızlar kategorisindeki milli takımlara destek verecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttükleri Geleceğe Koşanlar Projesi ile halter, kayak, tenis, atletizm, görme engelli bisiklet ve yüzme dallarında yetenekli milli sporcuların gelişim süreçlerine destek vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Daha önce Tenis Federasyonu ile bir işbirliğine imza attık. Şimdi ise Yüzme Federasyonu ile birlikte hareket ederek bu alanda yetenekli gençlerimize verdiğimiz desteği daha ileri seviyeye taşıyoruz. Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay gibi milli tenisçilerimizin yanı sıra, çok yetenekli genç yüzücümüz Ediz Yıldırımer'i de bireysel olarak destekliyoruz. Yüzme alanında ülkemize başarılar kazandıracak ve azimli genç sporcularımız var. Yüzme sporunda çıtayı yükseltmek için onları başarı yolunda mutlaka desteklemek gerekiyor. 2011 Avrupa Gençler Şampiyonası'nda daha iyi derecelere kulaç atacaklarına inancımız tam" diye konuştu.

Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ise 2008 yılından bu yana Türkiye'de yüzme sporunun gelişmesine yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Yoğun çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. 2011 yılında şu ana kadarki 6 aylık dönemde uluslararası yarışmalarda sporcularımız 78 altın, 55 gümüş ve 61 bronz madalya kazandı. Her şeyden önemlisi bu başarılara imza atan sporcularımızın gençler ve yıldızlar kategorisindeki sporcular olmalarıdır. Altın bir jenerasyon oluşturduk. Hedefimiz, Turkcell'in milli takımlar ana sponsorluğunda bu altın jenerasyonu, en iyi şekilde önümüzdeki yıllara hazırlayarak Avrupa, dünya şampiyonalarında ve olimpiyat oyunlarında kürsüye çıkarmaktır. İlk olarak da Turkcell ile birlikte 2011 Avrupa Gençler Şampiyonası'ndan rekorlar ve altın madalyalar ile döneceğimizden hiç kuşkum yok. Bu şampiyona Türk yüzme tarihinin en başarılı şampiyonası olacak."

Meclis'te kavga: Vekiller birbirine girdi CrowdStrike, küresel yazılım sorununa neden olan hatayı açıkladı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçildi Borsa günü düşüşle tamamladı