Youla, gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'na gelen Youla, Dış Hatlar Geliş Terminali'nde pasaport işlemlerini yaptırırken yakalama kaydının çıkması üzerine gözaltına alındı

Abone ol

İSTANBUL - Denizlispor'un Gineli futbolcusu Souleymane Youla, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

THY'nin Brüksel-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağıyla saat 14.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na gelen Youla, Dış Hatlar Geliş Terminali'nde pasaport işlemlerini yaptırırken yakalama kaydının çıkması üzerine gözaltına alındı.

Youla,  Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'nde ifadesinin alınmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra devre arasında Denizlispor'a transfer olan Youla'nın hakkında Eskişehir'deki bir davası nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunduğu bildirildi.

Kutlu: Çalımbay olaydan dolayı ifade vermek için çağırıldı

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yaptığı açıklamada, Youla'nın gözaltına alınması olayına ilişkin, olayın tamamen görülmekte olan bir davada ifade vermesi gerektiğinden kaynaklandığını belirterek, "Youla, Rıza Çalımbay ile aralarında gerçekleşen bir olaydan dolayı mahkemesi nedeniyle ifade vermeye çağrıldı" dedi.

Emniyette müdür ve amir atamaları yapıldı Tüketici koruma kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı