Yeni Opel Combo 2012'de Türkiye'de

Opel'in yeni Combo modeli, panel van ve binek olarak iki gövde tipiyle pazara girecek.

Abone ol

İSTANBUL - Opel firmasının yeni "Combo" modeli, 2012 yılının başında Türkiye ve Avrupa pazarlarında satışa sunulacak.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, gelişmiş teknik özellikleri ve çok çeşitli seçenekleriyle kompakt van sınıfına farklılık katan Opel Combo, panel van ve binek olarak iki gövde tipiyle pazara girecek.

6 motor ile 2 dingil mesafesi seçeneği ve yük hacmine sahip yeni Combo'nun panel van tipi, tavan yüksekliği, 5-7 koltuk, panelli veya camlı gövde seçenekleriyle çok amaçlı kullanım imkanı da sunacak. Modelin, bagaja erişimi kolaylaştırmak için bir veya iki sürgülü kapı seçenekleri de bulunuyor.

Opel Combo'nun binek otomobil versiyonunda ise iki sürgülü kapı standart donanıma dahil ve üstten menteşeli bagaj kapağı, ayrıca asimetrik bir çift kanatlı kapı da bulunuyor.

Yeni Opel Combo, dingil mesafesi seçenekleriyle koltuklar yatıkken 3 bin 800 litreden 4 bin 600 litreye kadar değişik yük hacmi sunuyor. Bir tona kadar taşıma kapasitesine sahip yeni Combo, sürgülü kapısının açılma genişliğiyle de öne çıkıyor.

Yeni Combo dizel serisi ise 4 motor, bir benzinli motor ve bir CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) motorla düşük maliyetle çevre dostu motor özelliklerini birleştiriyor. Düşük yakıt tüketimiyle olduğu kadar uzun bakım aralıklarıyla da kullanım masraflarını düşüren model, merkezi kilitleme sistemi, yükseklik/mesafe ayarlı direksiyon kolonu, elektrikli camlar, 4 yönde ayarlanabilen sürücü koltuğu, sürücü hava yastığı, ABS'li frenler ve bir lastik onarım kitine de sahip buluyor.

Yeni Combo, Şubat 2012'de satışa sunulacak.

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin ilk 4 maddesi kabul edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Hamed Al Sani ile görüştü Sinan Ateş davasında dördüncü gün: Saniye Ateş fenalaştı