World hesap özetleri ormana dönüştü

Elektronik hesap özeti talimatı veren tüm kart sahipleri TEMA Vakfı aracılığıyla toplam 6 bin fidan dikti

Abone ol

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin sosyal sorumluluk anlayışıyla 2009 yılında gerçekleştirdiği ''Ekstreler Ağaç Olsa'' kampanyası kapsamında çağrı merkezi, şube ve direkt satış ekipleri tarafından alınan hesap özeti talimatları, Mayıs ayında yapılan dikimle Tekirdağ'da 6 bin fidanlık World Ormanına dönüştü.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya kapsamında, elektronik hesap özeti talimatı veren tüm Yapı Kredi kredi kartı sahiplerinin, TEMA Vakfı aracılığıyla oluşturulan World Ormanına katkı sağlamış oldukları belirtilerek, ''Yapı Kredi, 2009 yılında toplam 1 milyon elektronik hesap özeti talimatı alarak doğanın korunmasına yönelik çok önemli bir adım atmış ve yaklaşık 27 bin ağacın kesilmesini önlemiş oldu'' denildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Özel günler için promosyon malzemesi üretmeyerek her sene en az 55 bin ağacın kesilmesini önleyen Yapı Kredi, 2008 yılında Mersin'de yok olan Gülnar Ormanı'nı yeniden oluşturmak üzere 100 bin fidan ekimini gerçekleştirmişti.

Yapı Kredi, ayrıca bireysel ve KOBİ müşterileri için hazırladığı Çam, Meşe ve Ardıç bankacılık paketlerini alan ilk 150 bin müşterisi adına TEMA Vakfı aracılığıyla birer fidan dikiyor.''

Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı