Vodafone'lular özgür iletişimin tadını çıkardı

Vodafone Türkiye aboneleri 2013'te ortalama 376 dakika konuştu, 301 adet SMS gönderdi

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone Türkiye aboneleri 2013'te ortalama 376 dakika konuştu, 301 adet SMS gönderdi. Vodafone'lular, toplamda 18 milyar megabayt data kullandı. Vodafone Red'liler yurt dışında 23 ülkeyi ararken sanki yurt içini arıyormuş gibi hiçbir ek ücret ödemeden dakikalarını kullanabildiler.

Vodafone Türkiye, mobil iletişimin imkanlarını 2013'te aboneleri için kolaylaştırarak rekorlara imza attı.

İşte rakamlarla 2013'te Vodafone:

· 2013'ün ilk 9 ayında Vodafone aboneleri ortalama 376 dakika* konuştu.

· 9 ayda ortalama 301 adetSMS* gönderdi.Tüm operatörler içinde en fazla SMS gönderen, Vodafone'lular oldu.

· 9aydatoplamda18milyarmegabayt**datakullandı.

· Yurt dışında tarifelerinki dakika, mesaj ve interneti sanki Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanan Vodafone Red'liler yurtdışında 23 ülkeyi araken sanki yurt içinde arıyormuş gibi hiçbir ek ücret ödemeden dakikalarını kullanabildiler.

· Ayrıca Vodafone Red'liler 2013 yılı boyunca uçakbiletlerini kişisel asistan aracılığıyla edinme, havaalanına VIP transfer ve havaalanlarında özel lounge'lardan ücretsiz yararlanma fırsatı buldu. Vodafone Red abonelerine bu dönemde 10 milyon TL'yi aşkın fayda sağladı.

· Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmayı amaçlayan Vodafone Free Zone ile gençlerin iletişim ihtiyaçları onlara özel, avantajlı tekliflerle karşılandı. 2013 boyunca gençlerin bütçelerine sinema, gala, festival ve konser biletleri ile eğitim, yemek ve seyahat alanların daki sayısız avantajla 9 milyon TL'yi aşanfayda sağlandı.

· Türkiye'nin eb kapsamlı ilk ve tek mobil sağlık platformu olan Vodafone Cep Sağlık servisinden faydalanan Vodefone'luların sayısı toplamda 340 bine ulaştı. 1120 numaralı telefondan 7/24 aranabilen, Vodafone Cep Sağlık akıllı telefon uygulaması ve Vodafonecepsaglık.com.re internet sitesisi üzerinden erişilebilen platformla, kişisel sağlık yinetimi, sms bilgi servisleri, VOdafone Cep Sağlık Kartları ve mobil hizmetleri Vodefonu'lularla buluştu.

· 2013'te 35'incisi düzenlenen, Türkiye'n,n en büyük kitlesek spor etkinliği Vodafone İstanbul Maratonu, yüzbinlerin katılımıyla 17 Kasım'da Asya ve Avrupa kıtalarını yeniden birbirine bğladı. 100'e yakın ülkeden 20 bine yakın sporcu, maratonda rekor katılıma imza attı. 160 bine yakın İstanbullu da halk yürüşüyle Asya'dan Avrupa'yı geçti

· Vodafone İstanbul Maratonu'nun resmi uygulaması VMaraton, 3 bin 500 kişi tarafından indirildi ve sporla buluşmayı kolaylaştırdı. Vodafone'un maratona özelleştirdiği V Maraton akıllı telefon uygulamasıyla İstanbullular, Vodafone İStanbl Maratonu'yla ilgili ihtiyaç duydukları tüm bilgilere kolay şekilde ulaştılar ve destek vermek istedikleri sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulundular.

· Mobil finans hizmetlerini herkeş için erişilir kılma hedefiyle Vodafone'lulara sunulan Cep Nakit'tan sonra 2013'te hizmete giren akıllı telefon uygulaması Cep Cüzdan sayesşnde mobil finans hizmetleri yaygınlaştı. 2013 senesi içinde Vodafone'lular toplam 3 milyon 2669 bin mobil 269 bin mobil öedeme ve paratransferi işlemi gerçekleştirdi

· Tüm Vodafone'lulara indirimleri, kampanyaları ve fırsatları aralıksız tüm yıl boyunca sunan ücretsiz Avantaj Cepte uygulaması ile 2013 yılında 57 markada 87 kampanya yapıldı. Vodafone AvantajCepte kullanıcıları, aynı zamanda anlaşmalı mağazaların dijital sadakatkartlarını kullandı vekendilerineözelkampanyalardanfaydalandı.

· Türkiye Vodafone Vakfı; Geleceğe İlk Adım, Teknolojide Kadın Hareketi, Düşler Akademisi, Uluslararası Girişimcilik Merkezi projeleri ve mobil uygulamalarıyla bir yılda 25 bini aşkın kişiye dokundu.
 
VodafoneTürkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, başarılı bir yılı geride bırakırken 2014'ü umutla karışılıyoruz. Odağımıza sürekli ticari, teknoloji ve sosyal yatırımları yerleştirerek Türkiye'yi mobil iletişim ve dijitalleşmede dünya ligine çıkarmak için faaliyet gösteriyoruz. 2013'te abonelerimize kesintisiz iletişim ve mobil ihtiyaçların ötesine geçen hizmetler sunduk. Abonelerimiz mobil interneti deneyimleyebilsinler diye cazip mobil geniş bant tarifeleri duyurduk. Konuşma ve mesajlaşmada sektöre öncülük eden paket ve tarife modelleri geliştirdik. Sürekli yatırımlardan beslenen güçlü şebekemizle abonelerimiz ortalama 376 dakika konuştu, 301 SMS gönderdi ve toplamda 18 milyar megabayt data kullandı. Herzaman olduğu gibi2014'te de abonelerimiz için mucizeleri kolaylaştırarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizle mobil iletişimin imkanlarını tüm abonelerimiz için seferber edeceğiz. Daha iyi bir gelecek yolunda iletişim teknolojileriyle herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz."

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!