Vodafone'dan yeni "Devreden Tarife"

Abonelerin kullanılmayan dakikaları bir sonraki ay kullanıma hazır bekliyor

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone'un "Devreden Tarifeler" ile faturalı aboneler, paketlerinde yer alan ve ay içinde kullanamadıkları dakikaları artık bir sonraki ay kullanabiliyor.  

Vodafone açıklamasına göre, tamamen ücretsiz sunulan bu hizmetle, abonelerin kullanılmayan dakikaları bir sonraki ay kullanıma hazır bekliyor. 

Tarifedeki o aya ait dakikalar bittiğinde, önceki aydan devreden dakikalar kullanıma açılıyor. Kullancılara o ay içindeki ve önceki aydan devreden dakikaları bitmedikçe fatura aşım ücreti yansıtılmıyor. 

Vodafone, 2011 yılında "Hesabını Bilen" tarifeler ile sektörde ilk kez anlık bakiye sorgulama özelliğini getirmişti. Şimdi ise Devreden Tarifeler ile anlık sorgulamaya ek olarak anlık ve ücretsiz paket aşımı sorgulama özelliğini de müşterileriyle buluşturuyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme ve abonelerine mucizeleri yaşatma misyonuyla, Vodafone'luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirtti. 

Kitapçı, altyapı, hizmet ve sosyal yatırımlara öncelik verdikleri yeni dönemde, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterdiklerine işaret ederek, "Yaptığımız araştırmalarda, faturalı abonelerimizin bazılarının paketindeki tüm dakikaları kullanmadığını ve kullanmadıkları dakikaların yanıp gitmesinden memnuniyetsiz olduklarını tespit ettik. Vodafone faturalılara ödedikleri paranın tam karşılığını verme ilkemizle, paketlerindeki tüm dakikaları etkin kullanabilecekleri yeni Devreden Tarifeler portföyümüzü lanse ediyoruz. 'Vodafone faturalı tarifelerde hak ettiğin değeri almak işte bu kadar kolay' diyoruz" ifadelerini kullandı. 

Tarakçı, kullanılmayan dakikaların ziyan olmasını engelleyen yeni Devreden Tarifeleriyle, faturalı hat kullanan abonelerinin satın aldıkları paketteki dakikaları etkin şekilde kullanmasını sağladıklarını kaydederek, "Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin hayatını kolaylaştıran ve kendi küçük mucizelerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyan iletişim teknolojileri geliştirmeyi ve dijital dönüşüm yolunda herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz" değerlendirmesini yaptı. 

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!