Vodafone'dan cebe göre tarife

Yeni hizmetini piyasaya duyuran Vodafone, müşterilerine iletişim ihtiyacı için ayrı ayrı ücretlendirme yapmak yerine aylık harcamak istedikleri miktar kadar tarifeler sunacak.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, abonelerine "Faturalı Cebine Göre Tarifeler" hizmetini sundu.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, bu hizmet ile Vodafone'un, abonelerinin her iletişim ihtiyacı için ayrı ayrı ücretlendirme yapmak yerine, aylık harcamak istedikleri tutarı baz alarak ihtiyaçlarını o tutar içerisinde karşılama olanağı sağladığı bildirildi.

Açıklamada, Vodafone'un "Faturalı Cebine Göre Tarifeler" ile abonelerine aylık 20 liradan başlayan fiyatlarla konuşma, mesajlaşma ve cepten internete girme olanağı tanıdığı, tarife kapsamında abonelerin ayda 30 liraya sahip oldukları paketle 10 dakikası 30 kuruşa konuşabilecekleri, mesajlaşmak için adedi 30 kuruştan 30 KB internet için ise 3 kuruştan ücretlendirilmek üzere aynı paketten kullanabilecekleri, böylelikle abonelerin aylık paketlerini nasıl kullanacaklarına tamamen kendilerinin karar verebilecekleri kaydedildi.

"Faturalı Cebine Göre Tarifeler"de, Vodafone abonelerinin aylık ücret karşılığında sahip oldukları TL paketinin tamamını kullanıp aştıklarında da "hesaplı iletişim"e devam edebilmeleri için paket aşımında yapacakları kullanımların da paket içiyle aynı ücretlendirileceği, böylece paket aşımında karşılaşılan yüksek faturaların söz konusu olmayacağı bildirildi.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuya ilişkin, "2009'un başından bu yana uygulamakta olduğumuz kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti odaklı stratejimiz çerçevesinde, abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak en uygun hizmetleri, en uygun tarifelerle sunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda, Faturalı Cebine Göre Tarifeler ile bugüne kadar müşterilerimizle buluşturduğumuz ilklere bir yenisini ekliyor olmak bizim için çok değerli. Faturalı Cebine Göre Tarifeler ile abonelerimiz, artık yüksek fatura kaygısı olmaksızın, özgür iletişimin keyfine varabilecekler" değerlendirmesini yaptı.

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti