Vodafone'a "En İyi teknolojik Yenilik" ödülü

Vodafone Grubu, Dünya Mobil Kongresi'nden "En İyi Teknolojik Yenilik" ödülünü kazandı.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone, GSM sektörünün Oscar'ları olarak bilinen Dünya GSM Birliği (GSMA) ödüllerinde "Quad Rate Teknolojisi" ile "En İyi Teknolojik Yenilik" ödülünün sahibi oldu.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Grubu, Quad Rate Teknolojisi ile mobil iletişim dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği GSMA Ödülleri'nde "En İyi Teknolojik Yenilik" ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl 17. kez GSM sektörünün en iyilerini ödüllendirmek üzere hayata geçirilen GSMA Ödülleri'nde Vodafone Grubu, mobil ekosistem içinde müşteri deneyimine yenilikçi boyutlar ekleyebilen teknolojik buluşların ödüllendirildiği "En İyi Teknolojik Yenilik" kategorisi temel olarak mobil operatörlerin, üreticilerin ve tedarikçilerin mobil kullanımı artırmak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla sektöre yaptıkları katkıları öne çıkarıyor.

Bu kategoride Vodafone'a "En İyi Teknolojik Yenilik" kategorisinde birincililik getiren "Quad Rate Teknoloji"si ise temel olarak ses iletişiminde kaliteyi ve ağ kapasitesinin artıran GSM temelli bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor.

(AA)

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!