Vodafone Widget Geliştirme Yarışması kazananlar belli oldu

Ödüllü yarışmada Kocaeli Üniversitesi'nden Gürel Yıldız birinci oldu

Abone ol

İSTANBUL -  Vodafone WEBŞIN Opera Mini 5.0 için başlattığı ödüllü Widget Geliştirme Yarışması sonuçlandı.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, yarışmada Kocaeli Üniversitesi'nden Gürel Yıldız'ın birinci, Osmangazi Üniversitesi'nden Bektaş Mesut Şıvgın'ın ikinci, Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Talha Erdemli'nin ise üçüncü olduğu kaydedildi.

Yapılan açıklamada, ilk üç dereceyi paylaşanların Vodafone Türkiye'de staj imkanının yanı sıra dizüstü bilgisayar, finale kalan ilk 10 Widget geliştiricisinin Acer dizüstü bilgisayar, kısa listeye kalanların ise Nokia N97 cep telefonu kazandıkları ifade edildi.

Vodafone Türkiye Ürün ve Hizmet Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye'de mobil yazılımın gelişimine katkıda bulunma ve bu konuda dünya çapında bir oyuncu olma fırsatı sunan Vodafone Widget Geliştirme Yarışması, gençlere uluslararası düzeyde ses getirecek Widget'lar geliştirmek için benzersiz bir ortam sağladı. Genç yazılımcı arkadaşlarımız parlak fikirlerini başarılı bir şekilde uygulamalara yansıttı. Finale kalan Widget'ların her biri kendi alanında farklı yenilikçi özelliklere sahip. Finale kalan genç arkadaşlarımızla birlikte çalışma fırsatı bulacak olmamızdan ayrıca mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti Bakan Şimşek'ten Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama Dolar/TL'den günün ilk rakamları Dev teknoloji şirketleri dünyayla yarışıyor Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı