Vodafone, Katla Kazan Kampanyasını yeniden başlattı

Katla Kazan Kampanyasıyla aboneler, 500 lira ile kendi tarife fiyatları üzerinden Vodafone aboneleri ile konuşabiliyor.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone, mart ve nisan aylarında faturasız hat sahibi abonelerine sunduğu Katla Kazan Kampanyasını yeniden başlattı.

Vodafone'un yazılı açıklamasına göre, 30 Kasım 2011 tarihine kadar sürecek Katla Kazan Kampanyası ile aboneler, 500 lira ile kendi tarife fiyatları üzerinden Vodafone aboneleri ile konuşabiliyor.

Kampanyaya katılan Vodafone aboneleri, ilk katılımda 5 lira karşılığında 50 lira, ikinci katılımda 5 lira karşılığında 100 lira, üçüncü katılımda 5 lira karşılığında 150 lira, dördüncü ve sonraki katılımlarda 5 lira karşılığı 200 lira kazanabiliyor.

Kampanyaya katılmak için "KATLA" yazıp 1616'ya ücretsiz kısa mesaj göndermek gerekiyor. 5 lira karşılığında alınan hediye TL'ler, abonelerin kendi tarife fiyatları üzerinden Vodafone aboneleriyle konuşmalarında kullanılabilecek ve 1 hafta boyunca geçerli olacak.

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatıldı AK Parti'den Tuncay Özkan'a sert tepki Narin'le ilgili önemli gelişme! Diyarbakır Valiliği açıkladı Hizbullah açıkladı: İsrail'e saldırı neden ertelendi?