Vodafone kadınları topladı

Şirket kadınlara yönelik servislerini "Vodafone Kadınlar Kulübü" adı altında topladı.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone, kadınlara özel sunduğu servisleri Vodafone Kadınlar Kulübü çatısı altında topluyor.

Vodafone'un yazılı açıklamasına göre, bu kapsamda Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya "doğal güzellik" için tariflerini, Uzman Diyetisyen Dilara Koçak sağlıklı beslenme ile ilgili bilgileri Vodafone aboneleriyle paylaşıyor. Anneler ve anne adayları, Koçak'ın hamilelik ve sonrasında sağlıklı beslenme konusunda önerilerini ve AÇEV'in bebek ve çocuk gelişimine dair tavsiyelerini de bu servislerden alabiliyor.

Aboneler,"ABONE SUNA" yazıp 4080'e ücretsiz kısa mesaj göndererek "Suna Dumankaya ile Doğal Güzellik Servisi"ne, "ABONE BESLENME" yazıp göndererek Dilara Koçak'tan sağlıklı beslenme ile bilgiler veren servise, "ABONE HAMILE" yazıp göndererek, "Dilara Koçak ile Hamilelikte Sağlıklı Beslenme Servisi"ne abone olabiliyor. Servis ücreti ayda 80 kuruş olarak belirlendi.

AÇEV'den bebek ve çocuk gelişimi ile ilgili bilgiler de, "AÇEV ile Anne Çocuk Servisi"nde ücretsiz olarak sunuluyor. Servise abone olmak için "ABONE ACEV" yazıp çocukların kaç aylık olduğunu ekleyerek 2300'a göndermek gerekiyor.

Ücretsiz sunulan "Kadın Yaşam Servisi"ne abone olmak için "ABONE KADINYASAM" yazıp 7070'e, "Pratik Ev Bilgileri Servisi" için "EV" yazıp 3435'e kısa mesaj göndermek gerekiyor.

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti