Uzlaştırma dosyalarının başarı oranı yüzde 83

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, uzlaştırma yönetimi uygulanan dosyalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tunç, söz konusu dosyaların 1 milyon 700 binden fazlasının uzlaşma ile sonuçlandığını belirtti.

AA | Abone ol

"Müzakere edilen uzlaştırma dosyalarının yüzde 83'ünü uzlaşmayla sonuçlandırdık. 1 milyon 700 binden fazla dosyada uzlaşma sağladık" bilgisini paylaşan Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

"Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden olan uzlaştırma ile uyuşmazlıkları hızlı, dostane ve barışçıl şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Müzakere edilen uzlaştırma dosyalarının yüzde 83'ünü uzlaşmayla sonuçlandırdık. 1 milyon 700 binden fazla dosyada uzlaşma sağladık. Adalet Bakanlığı olarak alternatif çözüm yöntemlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz" cümlelerine yer verdi.

Netflix'e girilemiyor, erişim engelli mi geldi? ‘Tost peyniri’ ibaresi tarih oluyor Nur-İş Pen'den yurt içi ve dışında 600 bin konut için üretim 2025 yılında faaliyete geçecek 5 bin kişiye istihdam sağlayacak Geçici vergi beyanname verme süresi uzatıldı