UEFA müfettişi bilgi aldı

UEFA Disiplin Başmüfettişi Cornu, futbolda şike iddialarına ilişkin bilgi aldı.

Abone ol

İSTANBUL - UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı. 

Cornu, futbolda şike iddialarına ilişkin bilgi almak üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan ile giriş yapan UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, daha sonra savcılık katına çıktı.

Cornu'nun futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk görüştü.

Aydınlar yeniden adliyede

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan giriş yapan Aydınlar, basın mensuplarının açıklamada bulunup bulunmayacağı yönündeki soruları üzerine "Açıklama yapacak bir şey yok" dedi.

Aydınlar'ın futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüştü.

TFF, yarın Süper Lig'deki kulüplerin başkanlarıyla görüşecek

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yarın Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin başkanlarıyla biraraya gelecek. TFF'nin İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilecek toplantıda, Süper Lig'de uygulanması planlanan play-off sisteminin görüşüleceği öğrenildi.

>> Demirören de ifade verdi

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Sinan Ateş davasında dördüncü gün: Doğukan Çep'e uyarı İstanbullular dikkat: 4 gün boyunca sürecek Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin ilk 4 maddesi kabul edildi Gündem 29 ilde "Sibergöz" operasyonu: 110 gözaltı