TÜSİAD yarın Clinton'la görüşecek

Ziyarette, iki ülke arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkiler, küresel finansal kriz ile mücadele gibi konular ele alınacak.

Abone ol

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti yarın ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile biraraya gelecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner başkanlığındaki heyet yarın Washington D.C.’de ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile biraraya gelecek. Heyet ayrıca, ABD Kongre üyeleri, çeşitli düşünce kuruluşları, sivil toplum temsilcileri ve Türk ve Amerikan basın temsilcileri ile temaslar gerçekleştirecek.

Ziyaretler esnasında, iki ülke arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkiler, küresel finansal kriz ile mücadele, G20 yapısının güçlendirilmesi konuları ile Türkiye’nin ve ABD’nin içinde bulunduğu ortak ittifaklar bağlamında küresel ve bölgesel ölçekte işbirliği anlayışının ele alınması planlanmaktadır.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur