TÜSİAD-Türk Patent Enstitüsü protokol imzalayacak

TÜSİAD ve TPE arasında Çerçeve Protokolü imzalanacak

Abone ol

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) arasında sanayi kesimi ile enstitünün işbirliğini artırmak amacıyla protokol imzalanacak.

TÜSİAD ve TPE arasında yarın Ankara'da TPE merkez binasında Sanayicilerin Sınai Haklar Konusunda Bilinçlendirilmesine Yönelik İşbirliği Yapılmasına dair Çerçeve Protokolü imzalanacak.

Protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek projeler ile Türkiye;de faaliyet gösteren firmaların sınai mülkiyet hakları konusunda bilinçlendirilmesi, kurumlararası işbirliğinin geliştirilmesi, yenilikçiliğin, üretkenliğin ve yaratıcılığın teşvik edilerek ulusal inovasyon sisteminin güçlendirilmesi ve Türk sanayicisinin rekabet gücünün artırılması ile ulusal ve uluslararası pazarlardaki payının büyümesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti İYİ Parti Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti