TÜSİAD, Ankara'da temaslarda bulunacak

TÜSİAD Parlamento İşleri Komisyonu, anayasa değişiklik teklifi, Türk Ticaret Kanunu tasarısı gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunacak

Abone ol

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Parlamento İşleri Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer başkanlığındaki TÜSİAD Parlamento İşleri Komisyonu, bugün Ankara'da temaslarda bulunacak.

TÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre heyet, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve TBMM'de grubu olan partilerin Grup Başkanvekilleri ile bir araya gelecek.

Toplantı kapsamında, anayasa değişiklik teklifi, seçim sistemi ve siyasi partiler mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu tasarısı konuları hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur