Turkcell'liler 914 milyon dakika konuştu

Kurban Bayramı'nda en çok İstanbul, Ankara, İzmir konuştu.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, 6-9 Kasım tarihlerini kapsayan 4 günlük Kurban Bayramı süresince Turkcell'lileri 914 milyon dakika konuşturdu.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, en çok konuşan ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Adana, Mersin, Kocaeli ve Hatay oldu.

Turkcell'lilerin bayram boyunca cepten gönderdiği kısa mesajların (SMS) sayısı 1 milyarı geçti. Bayram boyunca yoğunlaşan ses ve kısa mesaj trafiği, bir sorun yaşanmadan bayram sonuna kadar devam etti. SMS trafiğinde ilk 10 il ise İstanbul, Bursa, Kocaeli, Mersin, Ankara, Antalya, Sakarya, Hatay, İzmir ve Diyarbakır olarak gerçekleşti.

Turkcell'liler bayram boyunca toplam 375.310 GB data kullandı. Data kullanımının en yoğun olduğu ilk 10 il ise sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Adana, Kocaeli, Muğla ve Konya oldu.

Turkcell Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, geniş kapsama alanıyla müşterilerine "kaliteli" hizmet sunmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, bayramda Turkcell müşterilerinin sevdikleriyle "en iyi hizmet kalitesinde" iletişim kurması için 24 saat "kesintisiz" çalıştıklarını belirtti.

ABD'de imalat sanayi PMI beklentilerin altında kaldı Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Mavi ekran krizinin maliyeti belli oldu Reuters: Ali Yeşildağ'ın iadesi onaylandı