Turkcell'in olağanüstü genel kurulu 11 Ağustos'ta

Sonera Holding BV'nin açtığı davanın reddine karar verildi.

Abone ol

İSTANBUL – Turkcell, ortağı Sonera Holding BV'nin açtığı davanın reddine karar verildiğini, şirket olağanüstü genel kurul toplantısının ilan edilen gündem maddeleri ile 11 Ağustos 2011 tarihinde yapılacağını bildirdi.

Turkcell'in KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Şirketimiz ortaklarından Sonera Holding BV'nin , 11 Ağustos 2011 günü yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısının gündemine, "bir veya birden fazla yönetim kurulu üyesinin azli ve yerlerine yenilerinin seçilmesi" konusunda madde eklenmesi; mahkemece bir karar verilinceye kadar olağanüstü genel kurul toplantısının yapılmaması ve toplantının ileri bir tarihe bırakılması yönünde ihtiyati tedbir kararı verilmesi talebiyle açtığı davanın 8 Ağustos 2011 tarihli duruşmasında, ilgili mahkeme tarafından davanın reddine karar verilmiştir. Şirketimiz olağanüstü genel kurul toplantısı ilan edilen gündem maddeleri ile 11 Ağustos 2011 tarihinde yapılacaktır."

Meclis'te kavga: Vekiller birbirine girdi CrowdStrike, küresel yazılım sorununa neden olan hatayı açıkladı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçildi Borsa günü düşüşle tamamladı