Turkcell'e ASAP ödülü

Turkcell Partner Program ile "Yükselen şirket: İşbirliği-yönetim mükemmeliyeti" kategorisinde ödül aldı

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell'in yaratıcı fikri olan girişimciler için geliştirdiği Turkcell Partner Program, uluslararası ASAP ödülü (Association of Strategic Alliance Professionals Awards) aldı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, 6 ayrı dalda ödül verilen değerlendirmede Turkcell'in stratejik işbirliklerini teşvik etmek ve girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Turkcell Partner Program ile "Yükselen şirket: İşbirliği-yönetim mükemmeliyeti" kategorisinde ödül aldığı bildirildi.

Turkcell'in kendi kategorisinde, jüri üyelerinin sunumları için Marketo ve Ipsen/Medicis adlı iki şirketle yarıştığı, şirketin, jüri üyelerinin örnek olma, yaratıcılık, etki ve bilgi paylaşımı kriterleri ile yaptığı değerlendirme sonucunda ödüle layık bulunduğu vurgulandı.

Açıklamada, 9 senedir verilen uluslararası ASAP ödüllerinde "ilk defa" bir Türk şirketinin ödüle layık görüldüğü, ASAP ödüllerinin 3 Şubat'ta düzenlenen gala gecesiyle sahiplerine verildiği kaydedildi.

Verilen bilgiye göre, Turkcell Partner Program, Turkcell'in inovasyon konusunda geliştirdiği, bilgi ve deneyimlerini girişimcilerle paylaştığı projelerden biri olma özelliği taşıyor. Partner Program, girişimcilere fikrin ticari modele dönüştürülmesinde gerekli olan tüm zemini hazırlayarak, fikrin ticari bir iş planıyla desteklenmesi, pazarlanabilir bir ürün ve servise dönüştürülmesi, pazara tanıtılması, farklı aşamalarda bilgi paylaşımı, danışmanlık, teknik ve finansman desteği gibi tüm destek programlarını bünyesinde topluyor.

1998'de kurulan, işbirlikleri ve ortaklıklar konusunda uluslararası ölçekte bir platform olan ASAP'ın kurumsal üyeleri, ağırlıklı olarak IT ve farmakoloji şirketlerinden oluşuyor. Üyeleri arasında AstraZeneca, BMC Software Company, Colgate Palmolive, Ford Motor Company, Genentech, Philips International bulunan oluşumun 9 yıldır verdiği ASAP ödülleri "Yükselen şirket: İşbirliği-yönetim mükemmeliyeti", "Orta ve küçük ölçekli şirketlerin işbirliği", "Gelişmekte olan işbirlikleri", "Uzun soluklu işbirlikleri", "İşbirliği programı mükemmeliyet ödülü" ve "Sosyal sorumluluk için işbirliği" dallarında veriliyor.

Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı