Turkcell'den teşekkür kampanyası

Turkcell, 17 Eylül - 17 Kasım 2010 tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerine saatler boyu ücretsiz konuşma hakkı sunacak.

Abone ol

İSTANBUL- Turkcell bireysel faturalı müşterilerine özel "Teşekkürler Kampanyası"  başlatıyor.

Turkcell açıklamasına göre şirket, 17 Eylül - 17 Kasım 2010 tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerine özel "Teşekkürler Kampanyası" ile yıllardır bireysel faturalı aboneliği bulunan Turkcell'lilere saatler boyu ücretsiz konuşma hakkı sunarak teşekkür edecek.

Teşekkürler Kampanyası kapsamında 4-5 yıldır Turkcell'li olan faturalı hat sahipleri 06.00 - 18.00 saatleri arasında haftada 1 gün; 6-14 yıllık Turkcell'liler haftada 2 gün; 15 yıl ve üzeri Turkcell'liler haftada 3 gün tüm Turkcell'lilerle sınırsız şekilde bedava konuşacak.

Turkcell hattına 3 yıl ve daha az bir süredir sahip olan faturalı hat sahibi Turkcell'liler de 6 ay daha Turkcell hattı kullanmaya söz verdikleri takdirde haftada 1 gün 06.00 – 18.00 saatleri arasında, ek ücret ödemeden tüm Turkcell'lilerle sınırsız şekilde bedava konuşacak.

Kazanılan bedava konuşma hakkı, kampanya katılımından itibaren 60 gün boyunca geçerli olacak.

Borsa günü yüzde 1,27 düşüşle tamamladı İstanbul Boğazı'nda İki yük gemisi çarpıştı FIBA Kadınlar Süper Kupa Fenerbahçe Opet'in! Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir: Mezardan kefen ve bez çıkmadı Mantar kökünden ambalaj ürettiler, ödülü kaptılar