Turkcell'den HP Pavilion'da indirim kampanyası

3G'nin birinci yıldönümü nedeniyle eylül sonuna kadar dizüstü bilgisayarlar 549 dolaradan satılacak.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, 3G'nin birinci yıldönümü nedeniyle eylül ayı boyunca HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarları KDV dahil 549 dolardan satışa sundu.

Turkcell açıklamasına göre, dahili 3G modem ve Turkcell SIM kartıyla, Turkcell 3G kapsaması içerisinde her yerden Turkcell 3G hızında internet bağlantısı sağlayan HP Pavilion dm1'ler, Turkcell İletişim Merkezlerinden, Turkcell Satış Noktalarından ve anlaşmalı zincir mağazalardan World Kart'a 8 taksit imkanıyla satın alınabiliyor.

Enerji tasarruflu, cıvasız, arkadan aydınlatmalı LED ekran özelliğine sahip 11,6 inçlik HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayarlar, 1,5 kilogramdan daha az ağırlığa, 19,8 milimetre kalınlığa ve 10 saatlik pil ömrüne sahip bulunuyor.

Turkcell'in 30 Eylül 2010'a kadar geçerli kampanyasından faydalanarak HP Pavilion dm1 dizüstü bilgisayar sahibi olanlar, kampanya dahilinde, 9 lira karşılığında kullandıkça ödeyecekleri faturasız haftalık 1 gigabaytlık paketten, faturalı hatlar ise ilk 2 ayda 11 lira, sonrasında ise 39 lira karşılığında aylık 4 gigabaytlık paketten yararlanabilecek.

Borsa günü yüzde 1,27 düşüşle tamamladı İstanbul Boğazı'nda İki yük gemisi çarpıştı FIBA Kadınlar Süper Kupa Fenerbahçe Opet'in! Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir: Mezardan kefen ve bez çıkmadı Mantar kökünden ambalaj ürettiler, ödülü kaptılar