Turkcell'den Diyet Paketi

Diyet Paketi içerisinde kişiye özel diyet planı, beslenme önerileri, hedef kilo takipleri içeren hizmetler bulunuyor

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, içeriği Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri tarafından, Acıbadem Sağlık Grubu diyetisyenleri ile hazırlanan Turkcell Diyet Paketini hizmete sundu.

Kişiye özel diyet planı, beslenme önerileri, videolar, motivasyon mesajları ve hedef kilo takipleri içeren paket, haftalık 1,5 lirayla ücretlendiriliyor.

"Turkcell Diyet Paketi" adını taşıyan mobil sağlık paketine ilişkin olarak Acıbadem Maslak Hastanesinde basın toplantısı düzenlendi.

Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, mobil sağlık uygulamalarının hızla büyüdüğünü ve bu konuda yapılacak daha çok şey olduğunu söyleyerek, 2010 yılında bu konuda "Yaşam Boyu Sağlık" başlığı altında diyet paketinin yanı sıra "Bebeğimi Beklerken" paketini de kullanıma sunduklarını, bu alanda yeni paketler de hazırlanacağını belirtti.

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Bayrakdar, yaklaşık 4 hafta önce tanıtımını yaptıkları "Bebeğimi Beklerken" paketine bu süre içinde 100 binin üzerinde başvuru geldiğini ve halihazırda 65 bin kişinin aktif olarak hizmet aldığını kaydetti.

Diyetisten Şengül Sangu Talak da, Turkcell Diyet Paketinin 17-70 yaş arasında, sağlık problemi olmayan, beden kitle endeksi 19-34 aralığında bulunan kişilere yönelik olduğunu bildirdi.

Turkcell Diyet Paketinin içeriğinde kişiselleştirilmiş kilo ve günlük kalori hedef tespiti, profile uygun diyet programı, sağlıklı beslenme önerileri, uzman videoları, hedef takibi, motivasyon mesajları, kişinin durumuna göre diyet programının gözden geçirerek geliştirmesi ve güncellenmesi ile sağlıklı kiloyu koruma programı yer alıyor.

Paketten faydalanmak için Turkcell abonelerinin DIYET yazarak 2222'ye göndermeleri gerekiyor. Yaş, boy, kilo, cinsiyet, çalışma ortamları ve egzersiz alışkanlıklarıyla ilgili gelecek sorulara verilen yanıtlar sonrasında EVET DIYET yazıp 2222'ye gönderen Turkcell müşterileri haftada 1,5 lira karşılığında diyet paketinin hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı Tuzla'da polise silahlı saldırı Özel: Antalya bundan sonra CHP'nin kalesi olacak MEB, eğitim-öğretim istatistiklerini açıkladı Borsa günü yüzde 1,27 düşüşle tamamladı