Turkcell, T11'i müşterilerine sundu

T serisi yeni akıllı telefon için taahhüt yok; fiyatı 389 lira.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, T serisinin yeni ürünü Turkcell T11'i pazara sundu.

Şirketin yazılı açıklamasına göre, aboneler ürüne herhangi bir taahhütte bulunmadan 389 lira karşılığında sahip olabiliyor. Fiyata, T11 aksesuar setiyle birlikte 3 ay boyunca her ay her yöne 250 dakika konuşma, 250 MB internet, Mobil TV ve Turkcell Müzik'ten 50 şarkı indirebilmek dahil iken, World karta peşin fiyatına 12 taksit olanağı sunuluyor.

Ürün, 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 14,90 liraya da satın alınabilirken, bu teklifte 3 ay boyunca ücretsiz 250 MB internet de sağlanıyor. Ürüne internet paketiyle birlikte sahip olmak isteyenler, telefonlarını 24 ay boyunca ayda 27,5 liraya, her ay 250 MB internet paketi ile kullanabiliyor.

Android 2.3.5 işletim sistemine sahip T11'in, 2.8 inç boyutunda 320x240 (QVGA) çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve 3.2 MP dijital zoomlu kamerası bulunuyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Turkcell T serisi cihazların, bugüne kadar 300 binden fazla sattığını kaydederek, "Turkcell'liler yeni akıllı telefonumuz T11 ile standart telefon fiyatına Turkcell 3G kalitesiyle en iyi mobil internet deneyimini yaşayacak, sosyal ağlar üzerinden her an her şeyi paylaşabilecek, yurt içinde 60 binden fazla noktada temassız ödeme yapabilecek, müziğini, televizyonunu cebinde taşıyacak, ön yüklü olarak gelen Turkcell uygulamaları sayesinde hayatları kolaylaşacak" dedi.

Reuters: Ali Yeşildağ'ın iadesi onaylandı Erdoğan’dan belediye borçlarıyla ilgili çarpıcı çıkış Mevduat faizleri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin getirisi Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı