Turkcell, E2E İletişim Ödülleri'nde 2 ödül aldı

'Çok İyi Bir Fikrim Var' ve 'Turkcell Gönüllüleri' programları ödüle layık görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, "Çok İyi Bir Fikrim Var" ve "Turkcell Gönüllüleri" programlarıyla, ABD merkezli "E2E İletişim Ödülleri"nde iki ayrı kategoride ödüle değer görüldü.

Turkcell tarafından yapılan yazılı açıklamada, dünya çapında yalnızca şirket içi iletişim alanına odaklanan E2E İletişim Ödülleri'ni kazananların belirlendiği, 13 ayrı kategoride düzenlenen ödüllerden ikisini Turkcell'in kazandığı belirtildi.

Ödül almaya hak kazananların Chicago'da gerçekleştirilen Çalışan Bağlılığı, Sosyal Medya ve İnsan Kaynakları Konferansı'nda açıklandığı dile getirilen açıklamada, Turkcell'in "En Stratejik Çalışan İletişimi Programı" kategorisinde "Çok İyi Bir Fikrim Var" ve "Çalışanların Oluşturduğu En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" kategorisinde ise "Turkcell Gönüllüleri – Hayat Ormanı Derneği" programları ile ödüle layık bulunduğu kaydedildi.

Turkcell İç İletişim Bölüm Başkanı Yusuf Özer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ödül kazandıkları her iki programın da tamamen Turkcell çalışanları tarafından hazırlandığını vurgulayarak, dünya çapında önemli bir organizasyondan iki ayrı ödül almaktan ötürü gurur duyduklarını ifade etti.

Özer, "Çok İyi Bir Fikrim Var ile çalışanlarımız süreç iyileştirme, müşteri memnuniyetini artıracak servis ve ürünler geliştirme gibi kendi ana sorumluluğu dışında kalan alanlarda fikir üretiyor, bu fikirler değerlendiriliyor ve böylece her çalışanımız yönetimde söz sahibi olduğunu hissediyor. Turkcell Gönüllüleri ise bugüne dek gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle daima göğsümüzü kabarttılar. İki platformda da ödüle layık görülmemiz, iç iletişim alanındaki farkımızı ortaya koyuyor. E2E İletişim Ödülleri'ne Türkiye'den layık görülen tek şirket olmamız ve dünya devlerini geride bırakarak iki ayrı ödül birden kazanmamız gurur verici. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Açıklamada, E2E İletişim Ödülleri'nde farklı kategorilerde ödül kazanan diğer şirketler arasında Pepsi, Cisco Systems ve Walmart gibi şirketlerin bulunduğu bildirildi.

Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı Tuzla'da polise silahlı saldırı Özel: Antalya bundan sonra CHP'nin kalesi olacak MEB, eğitim-öğretim istatistiklerini açıkladı Borsa günü yüzde 1,27 düşüşle tamamladı