Türk Telekom'dan banka garanti sözleşmesi

Şirket kırsal bölgelerin kalkındırılmasında kullandırılmak üzere garantör 4 banka ile sözleşme imzaladı.

Abone ol

İSTANBUL – Türk Telekom, Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ile Kırsal dönüşüm projesi kapsamındaki yatırımların finansmanının kullanım şartı olan, banka garantisi sözleşmesini garantör 4 banka ile imzaladı.

Türk Telekomünikasyon A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketin, 12 Mayıs 2010'da Avrupa Yatırım Bankası (European Investment Bank - EIB) ile Kırsal dönüşüm projesi kapsamındaki yatırımların desteklenmesi amacıyla, 150 milyon euro tutarında, 2 yılı geri ödemesiz toplam 8 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzaladığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu finansmanın kullanım şartı olan banka garantisi sözleşmesinin Türk Telekom ile garantör 4 banka olan Societe Generale, ING Bank, Bank of Tokyo Mitsubishi ve Sumitomo Mitsui Banking Corporation arasında bugün imzalandığı kaydedildi.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu