Türk Telekom'dan '7'den 7'ye bedava'

'7'den 7'ye Bedava Kampanyası' 1 Mart'a kadar sürecek

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekomünikasyon A.Ş, 14 Şubat 2010 tarihinde başlayacak olan '7'den 7'ye Bedava Kampanyası' ile ev telefonundan akşamdan sabaha bedava konuşturmaya devam edecek. Kampanya 1 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Türk Telekom, Bayram Kampanyası ile başlattığı, yılbaşı ve yarı yıl kampanyaları ile sürdürdüğü bedava konuşma kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Kurban Bayramı ve yılbaşında ikişer günle başlayan, yarı yıl kampanyası ile bir hafta boyunca sunulan bedava dakikaların kullanım süresi, Türk Telekom müşterilerinin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle '7'den 7'ye Bedava Kampanyası' ile iki haftaya çıktı.

Sevgililer Günü (14 Şubat 2010) itibariyle başlayacak ve 1 Mart 2010 tarihine kadar sürecek olan 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'nda, Türk Telekom hattı olan herkese akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar yapılacak olan şehiriçi ve şehirlerarası yönündeki aramalar bedava olacak.

Kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, bayram ve yılbaşı döneminde ikişer günle başlayıp, yarıyıl tatili döneminde de bir hafta uyguladıkları bedava dakika sunan kampanyaların müşteriler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Çamlıbel, tüm bireysel müşterilerin faydalanabilecekleri ve iki hafta boyunca devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmediğini ve 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulandığını da kaydetti.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur