Türk Telekom'a Sektörün Lider Kuruluşları ödülü

Abone ol


İSTANBUL - Türk Telekom, Fatih Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, MANEC Kulübü'nün (Managers and Economist Club) düzenlediği anket çalışması sonucunda oluşturulan "Sektörün Lider Kuruluşları" listesinde sektör lideri seçilerek ödüle değer görüldü.

Fatih Üniversitesi Ekonomi Ödülleri kapsamında, sektörün lider kuruluşları 4632 kişinin katılımıyla düzenlenen anketle belirlendi.
Öğrenciler tarafından telekomünikasyon sektöründe lider seçilen Türk Telekom daha önce de Bilkent Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü (MAD) tarafından görme engelli müşterilerine özel olarak hayata geçirdiği "Telefon Kütüphanesi" projesi ile "Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Duyarlılık Ödülü"ne, Cem Yılmaz'ın "Taşkın Abi" karakterini canlandırdığı Türk Telekom reklamları da "Telekomünikasyonda En İyi Reklam Serisi" ödülüne layık görülmüştü.
Türk Telekom Pertevniyal Lisesi'nin öğrenci anketleri sonucunda gerçekleştirdiği "En İyiler Ödül Töreni"nde de Telefon Kütüphanesi ile Yılın Sosyal Projesi dalında öğrencilerden tam not almıştı.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı