TT, kablo hırsızlığını, fiberoptik yatırımla engelleyecek

Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürü Sevim, fiberoptik yatırımlarla hem kablo hırsızlığının önüne geçeceklerini, hem de kaliteli, kesintisiz telefon ve internet hizmeti sunacaklarını söyledi.

Abone ol
ERZURUM - Türk Telekom Doğu 1 Bölge Müdürü Timur Sevim, fiberoptik yatırımlarla hem hırsızlıkla ilgili yaşadıkları sıkıntıları devre dışı bırakacaklarını, hem de kaliteli, kesintisiz telefon ve internet hizmeti vereceklerini bildirdi.
Sevim, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü yeni binasında düzenlendiği basın toplantısında, Bölge Müdürlüğü olarak hizmet alanlarının çok geniş olduğunu, Hakkari'den Ardahan'a, Erzincan'a kadar 12 ilden oluşan zorlu bir coğrafyada Türk Telekom ve telekomünikasyon hizmetlerini halka ulaştırmaya çalıştıklarını vurguladı.
2011 yılında yoğun bir çalışma performansıyla geçtiğini ifade eden Sevim, şunları kaydetti:
"Bölgemizde özellikle 2011 yılında hırsızlık olayları vardı. Bu kablo hırsızlığı olayları hizmetlerimizin, özellikle kırsaldaki vatandaşlarımıza ulaşmasında bize engel olan bir durumdu. Kablo hırsızlığından yıllık trilyonlarla ölçülebilecek bir değerde zarara uğratıyorlardı. Binlerce müşterimize hizmet veremeyeceğiz kadar bizlere zarar veriyor. Ama 2012 yılı içerisinde, Erzurum başta olmak üzere bölgemizde tüm bölge genelinde çok önemli fiberoptik yatırımlarımız olacak. Bu fiberoptik yatırımlarımız hem hırsızlıkla ilgili yaşadığımız sıkıntıları devre dışı bırakacak, hem de o bölgeye kaliteli, kesintisiz ve teknolojin en son ürünü olan telefon ve internet hizmetlerini o bölgeye vermiş olacağız."
ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı