TRT 1 şifresiz maç için en pratik frekans ayarı (TÜRKİYE - HOLLANDA CANLI, KESİNTİSiZ İZLE)

TRT 1 Türkiye'nin EURO 2024 Çeyrek Finali karşılaşmasını canlı veriyor. Türkiye - Hollanda maçı için TRT 1 frekans bilgilerini güncelleyip 'sinyal yok' hatasını çözmenin pratik bir yöntemi var. 'Siyah ekran' sorununa yönelik yeni çözüm de dikkat çekiyor. TÜRKSAT 4A uydu bağlantısıyla maçı izlemek isteyen futbolseverlerin TRT 1 frekans bilgilerini güncellemesi gerekiyor. İşte güncel frekans ayarı!

Abone ol

TRT 1 EURO 2024 Çeyrek Finali'nde Hollanda karşısında zafer arayan Türkiye maçını canlı veriyor. Saat 22.00'de başlayan maç sırasında 'sinyal yok' hatası, 'siyah ekran' sorunu yaşamamak için TRT 1 frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekiyor.

Futbolseverler TRT 1 frekans bilgilerini güncelleyerek TÜRKSAT 4A uydu bağlantısıyla Türkiye - Hollanda maçını şifresiz ve kesintisiz izleyebiliyor.

TRT 1 güncel frekans bilgilerini şöyle:

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

TRT 1 frekans bilgileri nasıl güncellenir?

TRT 1 frekans bilgilerini güncelleyerek EURO 2024 maçlarını şifresiz ve kesintisiz izlemek için en hızlı çözüm yöntemi belli oldu.

TRT 1'de yayınlanan Türkiye - Hollanda maçı için 'şifre kaldırma' ve 'sinyal yok' hatasını çözmenin en kolay yolu da benzer...

İşte Türkiye - Hollanda maçını sorunsuz, keyifle izlemenin çözümü:

TRT 1 şifresiz izlemek için ne yapılır?

TRT 1 frekans ayarı, televizyonun uydu alıcısının ‘Ayarlar’ ve ‘Kurulum’ menüsü üzerinden güncelleniyor.

Tek yapmanız gereken kurulum menüsü, oradan da tek kanal arama menüsüne girip uydu alanına Türksat 42° E ve Türksat Ankara Paket seçerek Şebekede Ara kısmını açık duruma getirmek.

Bu işlemin ardından maç şifresini kaldırmış olacaksınız ve Türkiye - Hollanda maçını TÜRKSAT 4A üzerinden şifresiz ve kesintisiz olarak izleyebileceksiniz.

TRT 1 sinyal yok hatası, siyah ekran sorunu!

Futbolseverler maç öncesi ve sonrası en çok bu soruların yanıtını merak ediyor. 

TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır?
TRT 1 frekans bilgileri nasıl güncellenir?
TRT 1 sinyal yok hatası nasıl çözülür?
TRT 1 şifresi nasıl kaldırılır?
TRT 1 EURO 2024 maçları sırasında neden kesinti yaşanıyor? 
TRT 1 neden siyah ekran veriyor?
TRT 1 siyah ekran sorunu nasıl çözülür?

* EURO 2024 maçlarını TRT 1'den uydu bağlantısıyla canlı, şifresiz izlemek isteyen maç tutkunları için en basit çözüm yukarıda anlattığımız yöntem. Ancak kullanıcılar manuel olarak da üstte bahsettiğimiz sorunları çözebilir. 

Manuel olarak TRT 1 frekans bilgilerini güncellemek ve şifre sorununu gidermek için tıklayın...

TRT 1 frekans sorununun en pratik çözümü EURO 2024'te çeyrek final maçında Türkiye attı; Erdoğan'ın sevinci dikkat çekti Berlin'de Türk taraftarlara gözaltı! EURO 2024'te İngiltere yarı finalde Meteor mu düştü? Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama geldi