'TKDK Proje Hazırlama Eğitimi' bugün başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) arasında imzalanan 'IPARD Programına İlişkin İş Birliği Protokolü' kapsamında 'TKDK Proje Hazırlama Eğitimi'nin ilki bugün Ankara'da başlıyor.

AA | Abone ol

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kadın girişimciliğinin teşvik edilmesi ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi amacıyla 'IPARD Programına İlişkin İş Birliği Protokolü' 5 Temmuz'da imzalandı.

Bu kapsamda, protokolle kadın girişimciler ve kadın kooperatiflerine kırsal kalkınma desteklerinden daha etkin faydalanmaları amacıyla, IPARD kırsal kalkınma projelerini hazırlayabilmelerine imkan sağlayacak ücretsiz 'TKDK Proje Hazırlama Eğitimi' verilmesi ve kırsal alandaki kadınların güçlenmelerine yönelik faaliyetler gerçekleştirilmesi planlandı.

TKDK Proje Hazırlama Eğitimlerinin ilki Ankara'da Kadının Statüsü Genel Müdürü Süreyya Erkan ve TKDK Başkanı Ahmet Abdullah Antalyalı'nın katılımıyla bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

Haluk Bayraktar: vergi rekoru TB2 ve AKINCI'nın eseri Narin Güran kaybında sıcak gelişme! 1 kişi gözaltına alındı MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Gülistan Tetik etkisiz hale getirildi Elektronik İlan Doğrulama Sistemi 15 Eylül'de hayata geçiyor SASA Polyester'den hisse geri alım adımı