TİM ve TÜBİTAK'tan yeşil dönüşüm işbirliği

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), ihracatçı firmaların yeşil dönüşümü için iş birliği yapacak. TİM'in yapay zeka ile firmaların karbon ayak izini hesaplayacağı projenin tanıtım toplantısı yarın İstanbul'daki Dış Ticaret Kompleksi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Haber Merkezi | Abone ol

TÜBİTAK’ın 'Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentorluk Programı’nın çözüm ortağı olan TİM, GreenTİM Platformu’yla firmaların karbon ayak izinin hesaplamasına ve raporlanmasına destek verecek.

Yapay zeka destekli GreenTİM Platformu ile 'Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentorluk Programı’nın tanıtım toplantısı 6 Haziran'da İstanbul Yenibosna'daki Dış Ticaret Kompleksi Konferans Salonu'nda yapılacak. 10.30'da başlayacak olan etkinlik, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bursa'da 4 büyüklüğünde deprem İmamoğlu'ndan İsrailli bakana sert yanıt! AYM'nin web sitesi 'açıldı' THY, İran seferlerini erteledi İYİ Parti, Instagram için hareket geçti