THY'nin biletleme işlemlerindeki aksama yolcuları mağdur etti

Türk Hava Yolları (THY)'nin bilgi sistemlerindeki arıza nedeniyle biletleme ve rezervasyon sistemlerinde meydana gelen sorun nedeniyle pek çok yolcu sıkıntı yaşadı. Şirketin Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, sorunun giderilmesi ve yolcuların mağdur olmaması adına gerekli çalışmaların yapıldığına dikkati çekti.

AA | Abone ol

Üstün, yaptığı ikinci açıklamada, "Değerli yolcularımız, dünyada havacılık da dahil farklı sektörden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı bir problem yaşandığı tespit edilmiştir. Kısmi olarak etkilenen operasyonlarımızdaki bu sorunun giderilmesi için gerekli aksiyonlar alınmaktadır. Operasyonlarımız kademeli olarak normal seyrine dönmektedir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Microsoft ve CrowdStrike hisselerinde düşüş KKM ve katılma hesaplarındaki düşüş sınırlı da olsa sürüyor Selçuk Bayraktar'dan küresel kesintiye ilişkin yorum: İşte bu kadar kırılgan Antalya'da su fiyatına yüzde 446 zam Hazine haftaya 3 ihale, 1 kira sertifikası satışı yapacak