THY’den tatilcilere yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı!

THY, tatilciler için turizmiyle ünlü Avrupa'nın en popüler şehirlerindeki destinasyonların çoğunda geçerli indirimli uçuş kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilindeki biletlere yüzde 40 indirimli fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY), tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40’a varan indirimler sunan yeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya ile tatilciler, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Viyana, Amsterdam, Basel, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Marsilya, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli ve Roma gibi popüler destinasyonlarda tatillerini uygun fiyatlarla planlama fırsatı yakalıyor.

Kampanya detayları

THY’den yapılan açıklamaya göre, kampanya 1 Temmuz 2024 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlarda geçerli olacak. Tatilcilerin bu indirimden yararlanabilmesi için konaklamalarının 1 Temmuz 2024 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında indirimlerden yararlanmak isteyenlerin, rezervasyonlarını sadece www.turkishairlinesholidays.com web sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor.

Popüler destinasyonlar

Kampanya kapsamında yer alan destinasyonlar arasında Almanya’nın Berlin, Düsseldorf, Frankfurt ve Köln şehirleri; Avusturya’nın Viyana şehri; Hollanda’nın Amsterdam şehri; İsviçre’nin Basel, Cenevre ve Zürih şehirleri; Fransa’nın Paris, Nice ve Marsilya şehirleri; İspanya’nın Barselona ve Malaga şehirleri ile İtalya’nın Katanya, Palermo, Napoli ve Roma şehirleri bulunuyor. Bu şehirler, tarihi ve kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve turistik cazibeleri ile tatilciler için cazip seçenekler sunuyor.

Meclis'te kavga: Vekiller birbirine girdi Borsa günü düşüşle tamamladı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Bombalı saldırı faili Rus terörist Bodrum'da yakalandı THY’den tatilcilere yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı!