THY yine spora sponsor

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağının ana sponsoru ikinci kez THY oldu.

Abone ol

İSTANBUL - National Golf Club'da 3'üncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru, 2'nci kez Türk Hava Yolları (THY) oldu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ayağını National Golf Club'un düzenlediği, Yeni Zelanda'dan Avusturya'ya, Fas'tan İspanya'ya, Fransa'dan İngiltere'ye, Portekiz'den Çin'e kadar dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve en prestijli golf turnuvalarından biri olarak kabul edilen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open", geçen yıl olduğu gibi bu sene de THY'nin ana sponsorluğunda yapılacak.

Şubat ayında Avustralya ve Yeni Zelanda ayaklarının tamamlandığı turnuvanın Türkiye ayağı bu yıl 5-8 Mayıs tarihleri arasında başlangıcından bu yana olduğu gibi yine National Golf Club'da gerçekleştirilecek.

2010 Turkish Airlines Ladies Open'da dünyaca ünlü birçok ismi geride bırakarak sürpriz bir şekilde turnuvayı birincilikle tamamlayan ve bu yıl Avustralya Open'da ikinci, Yeni Zelanda'da ise dördüncü olan İngiliz oyuncu Melissa Reid'in 2011 Turkish Airlines Ladies Open'a katılması kesinleşti.

Öte yandan, 2008 yılı Türkiye ayağı birincisi İsveçli Lotta Wahlin de bu yıl Turkish Airlines Ladies Open'a katılacağını bildirdi.

Turnuvada Fas'ta Lalla Meryem kupasını kazanan Alman oyuncu Anja Monke'dan, European Nations kupasını kazanan İsveçli oyuncu Anna Norqvist'e, Portekiz Ladies Open birincisi Avustralyalı Karen Lunn'dan The Ladies Slovak Open birincisi İspanyol Maria Hernandez'e kadar birbirinden değerli birçok golf oyuncusu yarışacak.

BİM’den katılım bankası adımı! KAP’a bildirildi Mazhar Alanson evlat acısıyla sarsıldı 2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu belli oldu MEB ara tatil tarihlerini açıkladı