Telekom'dan duraklara 'Ev Gibisi Yok' konsepti

Şirket, "Ev Gibisi Yok" adlı yeni kampanyasının tanıtımı için İstanbul'daki çeşitli otobüs duraklarını aynı konseptle dekore etti

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekom, İstanbul'un bazı noktalarındaki otobüs duraklarını "Ev Gibisi Yok" kampanyasından yola çıkarak dekore etti.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, "Ev Gibisi Yok" adlı yeni kampanyasının tanıtımı için İstanbul'daki çeşitli otobüs duraklarını aynı konseptle dekore ettiği belirtildi.

Ev gibi döşenen, içine koltuk ve kullanıma hazır durumda bir ev telefonu yerleştirilen durakların, yeni Ev Avantaj tarifelerine dikkati çektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türk Telekom, yeni Ev Avantaj tarifelerinin tanıtımı amacıyla Teşvikiye, Bebek, Akatlar, 4 Levent ve Şaşkınbakkal'daki otobüs duraklarını adeta küçük bir eve dönüştürdü. İçine koltuk ve sehpalar yerleştirilen duraklarda, yolcuların akşam 19.00- sabah 07.00  arasında bedava konuşma yapabilecekleri bir de ev telefonu bulunuyor. Türk Telekom 'Ev Gibisi Yok' durakları, müşteriye katma değer sağlayan Ev Avantaj tarifelerinin sağladığı akşamdan sabaha bedava arama yapma gibi fırsatlara dikkati çekiyor. 'Ev Gibisi Yok' kampanyasının tanıtımı için otobüs duraklarında uygulanan ev dekoru yolculardan büyük ilgi görüyor."

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur