Telekom müşterileri 85 kuruşa 32 bin 500 bilet aldı

Türk Telekom ile Kamil Koç tarafından düzenlenen kampanyada 32 bin 500 kişi, gidiş bileti alarak dönüş biletine sadece 85 kuruş ödedi.

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekom'un Kamil Koç işbirliği ile düzenlediği indirimli bilet kampanyasında gidiş bileti alan müşteriler dönüş biletine ise 85 kuruş ödedi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, 3 Ağustos ile 30 Ağustos 2011 tarihleri arasında düzenlenen kampanyaya katılan 32 bin 500 Türk Telekom müşterisi, 65 bin bilet satın aldı. Kampanyaya katılan müşteriler Kamil Koç Yolkart ile satın aldıkları çift yönlü biletlerden dönüş biletine ise yalnızca 85 kuruş ödediler.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kısa bir süre önce müşterileri için değer yaratmak ve onların aile bütçelerine katkıda bulunmak üzere indirim kampanyaları serisini başlattıklarını ifade ederek, "Kamil Koç işbirliği ile başlattığımız bu kampanyalarımızı, Aygaz ve Boyner işbirliği ile sürdürdük. Büyük ilgi gören bu kampanyalar serimize yeni markalarla yapacağımız işbirliği çalışmaları ile devam edeceğiz" dedi.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu